VERTEX STANDARD DIGITAL PORTABLE RADIOS

EVX-S24

EVX-S24 er vår minste og letteste digitale radio. Det er slank og lett å Bære.

EVX-530 SERIES

Du har råd til å forbedre kommunikasjonen med den digitale ytelsen til eVerge ™ toveis radioer. EVerge ™ -radioene er kompakte og presisjons-konstruerte for å levere verdi uten å ofre kvalitet, noe som gir deg flere muligheter og fleksibiliteten du trenger for å kommunisere på ditt beste.

VX-2100/2200 Bredbåndsdekning og høy ytelse
Med 25 W strømforbruk for effektiv kommunikasjonsoverføring, gir VX-2100/2200-serien pålitelighet, omfattende signalfunksjoner og forbedret kanalkapasitet for maksimal avkastning på investeringen. Støpt aluminiumkonstruksjon bidrar til å spre varmen og absorberer vibrasjon for holdbarhet.

VX-4500/4600
Mobilradioene VX-4500/4600 er pakket med forbedrede funksjoner og signalprestasjoner for økt kommunikasjonsfleksibilitet og arbeidersikkerhet.
Basestasjoner
Mototrbo
Kombinerer det beste innen toveisradiofunksjonalitet med digital teknologi og øk operasjonseffektiviteten til mobilarbeidet.

For at din bedrift skal bli vellykket, trenger du pålitelig stemme og data Kommunikasjon som når hvert hjørne Av operasjonen din. MOTOTRBO SLR 5500 repeater leverer en høy
Ytelse og en høy pålitelighet toveis Radiotjeneste med alle funksjonene du trenger.