RADIO OG SAMBANDSLØSNINGER

RADIO OG SAMBANDSLØSNINGER

Komplette løsninger som leverer de ønskede funksjoner
Trenger du radio og samband, men er usikker på hva som er mulig og hvordan du løser det i praksis? Er du usikker på hvilket utstyr du trenger? Digital Innovation har gjennom en årrekke levert radiosystemer til entreprenørbransjen og andre. Vi kjenner teknologiene og produktene og hjelper deg å velge rett løsning. I tillegg til konkurransedyktige priser på utstyr og tilbehør, står Digital Innovation også til tjeneste med oppsett, programmering og tar oss av frekvenssøknader. Hos oss bestiller du ikke bare utstyr, men et radiosystem som virker!

Leie. Med leid utstyr fra Digital Innovation kan du ha radiosamband oppe på (nesten) ingen tid. Ingen venting på frekvenser og bestillingstid. Skal du etablere samband raskere, må dere nesten basere dere på å rope til hverandre.

NØDNETT.

Digital Innovation leverer Nødnett terminaler fra Motorola. Vi er registrert som brukere i Nødnett, og setter vår ære i hjelpe dere å velge den terminalen (telefonen) dere trenger - eller aller helst vil ha! Når vi sier at vi kjenner Nødnett, så har vi dekning for det..