Motorola terminaler

Lisensfri:
Motorola CLP PMR446 UNLICENSED TWO-WAY RADIO
Designet spesielt for detaljhandel, sykehus og Restaurant miljøer, CLP er liten og lett,
Med en enkel knapp, push-to-talk-operasjon. Den har Klar, Sterk lyd som gjør kommunikasjon lett i støyende miljøer og er i et slitesterkt design samt med en lang batteritid gjør fleksibilitet det lett for å få jobben gjort effektivt.

VX-241, Lisensfri radio, 446 MHz
VX-241 PMR446-radioen er en 16-kanals økonomisk lisensfri radio som gir langvarig ytelse og pålitelighet. Radioens lille størrelse gjør den lett å bære, og den støtter de grunnleggende toveisradiofunksjonene som trengs uten ekstra kostnad.

3M™ Peltor
Peltor innebygd komradio med 8 kanaler på frekvensen PMR 446 MHz. Utstyrt med ny elektronikk som gir mindre forstyrrelser,

Apparater til MOTOTRBO

Motorola DP2000e-serien
er designet for hverdags arbeider som trenger en effektiv kommunikasjon. Med systemstøtte og høyt, klar lyd.

DP3441e Portable Two-way Radio
Med denne dynamiske utviklingen av MOTOTRBOTM digitale toveisradioer, er du mer fleksibel, bedre tilkoblet og sikrere. DP3441e er designet for den mobile profesjonelle som trenger effektiv kommunikasjon. Med en kompakt design og høy ytelse integrert stemme og data, leverer disse neste generasjons radioer omfattende tilkobling til organisasjonen

SL4000e SERIES
Med denne dynamiske utviklingen av MOTOTRBO ™ digitale toveisradioer, er du smartere, bedre tilkoblet og mer produktiv. SL4010e er designet for lederen som trenger full kontroll. Med en slank og lett formfaktor som inneholder høy ytelse integrert tale og data, leverer disse neste generasjons radioer smart tilkobling til organisasjonen din
Motorola DP4000e Series
Med denne dynamiske utviklingen av MOTOTRBOTM digitale toveisradioer, er du bedre tilkoblet, tryggere og mer produktiv.
Med høy ytelse integrert stemme og data, og avanserte funksjoner for effektiv drift, leverer disse neste generasjons radioer fullstendig tilkobling til organisasjonen din.

DP4801 EX ATEX/IECEX RADIO
Trusler fra eksplosiv gass eller brennbart støv, på en oljerigg eller i en åpen gruve, konfronterer dine arbeidere hver dag. Sikker og pålitelig kommunikasjon er helt kritisk i slike farlige miljøer. Det er der kraften og ytelsen til MOTOTRBO digital radio skiller seg ut.

DM4000e MOBILE TWO-WAY RADIO
Med denne dynamiske utviklingen av MOTOTRBO digitale toveis radioer, er du bedre tilkoblet, tryggere og mer produktiv. DM4000e-serien er designet for profesjonelle som nekter å gå på kompromiss.